Script46

Script46 är ett samarbete mellan Manushjälpen och Hazy Days Media. VD är Mikael Törneman som sedan 80-talet arbetat inom rörligt media som producent, manusförfattare och programutvecklare. Som affärsstrateg och rådgivare anlitar vi med respekt mediakonsulten Annica Lindeberg på Purple Stockholm. För juridiska frågor, avtal och förhandlingar anlitar vi en av Sveriges mest branschkunniga jurister, Helene Hillerström Miksche på COM advokatbyrå.

Mikael Törneman

Annica

Annica Lindeberg

Helene

Helene Hillerström Miksche

Jimmy

Jimmy Karlsson
IMDb

Kirsi

Kirsi Vikman
IMDb

Petra

Petra Norman
IMDb

Joakim Granberg

Joakim Granberg
IMDb

Marianne Ahrne

Marianne Ahrne
IMDb   SFdb

Maria

Maria Essén
IMDb

I nätverket Script46 finns också några av landets bästa dramaturger och manusförfattare. Vi är stolta att kunna presentera sextetten Jimmy Karlsson, Kirsi Vikman, Petra Norman, Joakim Granberg, Marianne Ahrne och Maria Essén till er tjänst. Var och en med sina olika specialistkunskaper inom manus, filmsynopsis, treatment och adaption.

Med en gedigen samlad branscherfarenhet i såväl bredd som djup ligger kärnverksamheten för Script46 i att hjälpa författare att omarbeta sina böcker till manus eller synopsis, att skapa relevanta kontakter med produktionsbolag samt att, i förekommande fall, göra den slutgiltiga adaptionen till färdigt manus för film eller serie.

Kontakt