Script46

Script46 är ett samarbete mellan Hoi Publishing och Hazy Days Media. VD är Mikael Törneman som sedan 80-talet arbetat inom rörligt media som producent, manusförfattare och programutvecklare. Bolagets affärs-och organisationsutvecklare är Anette Mattsson, som med uppdraget att etablera och upprätta bolagets strategiska branschrelationer stärker Script46. För juridiska frågor och avtal anlitar vi en av Sveriges mest branschkunniga jurister, Helene Hillerström Miksche.

Mikael Törneman

Annette Mattsson

Annette Mattsson

Helene

Helene Hillerström Miksche

Jimmy

Jimmy Karlsson
IMDb

Kirsi

Kirsi Vikman
IMDb

Petra

Petra Norman
IMDb

Roger Ahlsenhjelm

Roger Ahlsenhjelm
Profil

Marianne Ahrne

Marianne Ahrne
IMDb   SFdb

Maria

Maria Essén
IMDb

I nätverket Script46 finns också några av landets bästa dramaturger och manusförfattare. Vi är stolta att kunna presentera sextetten Jimmy Karlsson, Kirsi Vikman, Petra Norman, Roger Ahlsenhjelm, Marianne Ahrne och Maria Essén till er tjänst. Var och en med sina olika specialistkunskaper inom manus, filmsynopsis, treatment och adaption.

Med en gedigen samlad branscherfarenhet i såväl bredd som djup ligger kärnverksamheten för Script46 i att hjälpa författare att omarbeta sina böcker till manus eller synopsis, att skapa relevanta kontakter med produktionsbolag samt att, i förekommande fall, göra den slutgiltiga adaptionen till färdigt manus för film eller serie.

Kontakt