Script46

Script46 AB startades hösten 2020 med en uttalad strävan att förstärka den symbiotiska relationen mellan dessa berättarformer. Sedan dess har vi byggt ett nätverk innehållande några av Sveriges främsta medarbetare i branschen. Vi har ett nära samarbete med Hoi Agency och representerar ett ständigt växande urval av författare.

Script46 är ett partnerskap mellan Hoi Publishing, Hazy Days Media och AM Production. Bolaget drivs idag med Anette Mattsson som VD och Mikael Törneman, grundare, agerar Creative Director.

Annette Mattsson

Anette Mattsson
Partner & VD

Mikael Törneman
Partner & Creative Director

Lars Rambe
Partner

Jimmy

Jimmy Karlsson
IMDb

Kirsi

Kirsi Vikman
IMDb

Petra

Petra Norman
IMDb

Roger Ahlsenhjelm

Roger Ahlsenhjelm
Profil

Maria

Maria Essén
IMDb

Marianne Ahrne

Marianne Ahrne
IMDb

I nätverket Script46 finns också några av landets bästa dramaturger och manusförfattare. Vi är stolta att kunna presentera ett urval bland våra samarbeten ovan till er tjänst. Var och en med sina olika specialistkunskaper inom manus, filmsynopsis, treatment och adaption.

Med en gedigen samlad branscherfarenhet i såväl bredd som djup ligger kärnverksamheten för Script46 i att hjälpa författare att omarbeta sina böcker till manus eller synopsis, att skapa relevanta kontakter med produktionsbolag samt att, i förekommande fall, göra den slutgiltiga adaptionen till färdigt manus för film eller serie.

Kontakt